مراسم تجليل از معلين پژوهشگر و دانشآموزان با نيازهاي ويژه در سازمان آموزش و پرورش استثنايي برگزار گرديد. در اين مراسم جناب آقاي دكتر حسيني، معاون محترم وزير و رئيس سازمان، معاونين سازمان، رئيس پژوهشكده كودكان استثنايي، جمعي از مديران ارشد و مشاوران سازمان، اساتيد دانشگاهها، معلمين مدارس استثنايي، دانشآموزان موفق با نيازهاي ويژه و نماينده مؤلفين حضور داشتند.
در اين مراسم با شكوه ابتدا مدعوين به ارايه نقطه نظرات و مطالبي در خصوص فعاليت انجام شده خود پرداختند سپس سركار خانم دكتر فرهبد، رئيس پژوهشكدة كودكان استثنايي ضمن ارائه مطالبي درخصوص ارزش و اهميت پژوهش، به تشريح فعاليتها و مأموريتهاي پژوهشكده پرداخت.
ايشان تأكيد داشتند كه پژوهش از مدرسه بايد آغاز شود و چنين پژوهشهايي به مرحلة اجرا و كاربست خواهند رسيد. در اين صورت است كه اغلب پژوهشها ميتوانند پشتوانه اصلي سياستگذاريها و برنامهريزيها باشند. همچنين نمونه هايي از فعاليت هاي در دست اجرا كه پشتوانه پژوهشي داشتند و پژوهشها نيز در پژوهشكده و براساس نيازهاي اعلام شده از طرف سازمان آموزش و پرورش استثنايي، اجرا شده اند مطرح گرديد.
در ادامه جناب آقاي دكتر حسيني ضمن تشكر از مدعوين جهت شركت در مراسم، به ارايه نكات مديريتي و كليدي در مورد ارتباط بين بخشهاي اجرايي و همچنين پژوهشي پرداختند.
ايشان ضمن اشاره به نكات مهم بحثهاي پيش آمده، به اين نكته نيز تأكيد كردند كه ارتباط بين سازمان آموزش و پرورش استثنايي و پژوهشكده كودكان استثنايي جهت انجام پژوهشهاي كاربردي و بنيادي مورد نياز، بايد بيش از پيش تقويت كرد.
در پايان جلسه تجليل از پژوهشگران برتر و دانش آموزان موفق در دستور كار قرار گرفت.